Sos din pireu de dovleac pentru macerat sau pentru salata - reteta vegana / vegetariana

Vegetarian recipes in English Recettes végétaliennes en Français Romana retete vegan 
Main Page







Sos din pireu de dovleac pentru macerat sau pentru salata





Ingrediente:

2 lg. otet de cidru de mere bio;

5 lg. ulei de masline prima presare la rece;

2 lg. otet balsamic;

o cana pireu de dovleac (reteta aici: http://ioanarecipes.blogspot.ca/p/pireu-de-dovleac.html

3 lg. sirop de artar sau alt indulcitor;

2 lg-te. mustar bio;

2 catei de usturoi bio (sau ½ lg-ta. pudra de usturoi bio);

¼ lg-ta sare neiodata;

1/8 lg-ta. piper negru macinat;



Preparare:


Se amesteca toate ingredientele in robotul culinar pana se obtine o crema omogena.

Sosul ramas se pastreaza la congelator, in pungi de aprox. o cana de sos fiecare, pentru retetele urmatoare.

Pofta buna!

 

 

 

No comments:

Post a Comment