Ciuperci cu maioneza din alune de caju – reteta vegana / vegetariana

Vegetarian recipes in English  Recettes végétaliennes en Français Romana retete vegan
Main Page



Ciuperci cu maioneza din alune de caju

 


 

Ingrediente:

 

750 g (5-6 cups) ciuperci spalate si maruntite;

1 ½ cani maioneza vegana de caju;

 

Reteta pentru maioneza vegana de caju aici:

http://ioanarecipes.blogspot.ca/p/maioneza-cu-alune-de-caju-si-conopida.html

 

¼ lg. sare neiodata;

3 cepe verzi maruntite (sau ¼ cana ceapa taiata marunt);
 
2 catei de usturoi bio maruntiti (sau ¼ lg. pudra de usturoi bio);

¼ cani patrunjel verde maruntit;

¼ cani marar maruntit;

un varf de cutit piper negru macinat;

 


 

Preparare:

Se fierb ciupercile timp de 4-5 min. in apa sarata, se racesc si se amesteca apoi cu restul ingredientelor, cu o lingura de lemn.

 Se serveste cu paine de kamut sau spelt si legume crude.

 Se pastreaza la rece pana la 4-5 zile.

Pofta buna!


No comments:

Post a Comment