Main Page |
Ingrediente pentru foaie:
o cana nuci de caju, hidratate in prealabil min 4 ore;
2 lg ulei de artar sau alt indulcitor natural
o lg. esenta de vanilie
Ingrediente pentru crema:
o cana seminte de in proaspat rasnite
2-3 lg sirop de artar sau alt indulcitor natural
o lg. pudra de roscove (carob) bio sau pudra de cacao bio;
2 lg. apa
Preparare:
Se amesteca ingredientele foii in robotul culinar si se intinde ‘aluatul’ pe o foaie de hartie cerata.
Se acopera cu o alta foaie de hartie cerata si se preseaza cu mana pana ajunge de grosimea de aprox. 1 cm.
1 Se amesteca ingredientele cremei si se aplica uniform peste foaia de caju.
Se ruleaza cu ajutorul hartiei, destul de strans. La fiecare rulare, se scoate usor hartia prinsa in aluat si se continua pana la sfarsit.
1 Se inveleste cozonacul obtinut intr-o hartie cerata curata si apoi intr-o folie de aluminiu.
1 Se raceste in congelator cel putin 45 min.
1 Se scoate rulada din congelator cu cateva minute inainte de a o taia pentru servit. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment