Inghetata mentolata din alune de caju – reteta vegana / vegetariana

Vegetarian recipes in English  Recettes végétaliennes en Français Romana retete vegan
Main Page





Inghetata mentolata din alune de caju 



Ingrediente:

1 ½ cani alune de caju (hidratate 8 h in prealabil si strecurate);

½ cana frunze de menta proaspete;

2 avocado foarte copti, curatati de coaja si de samburi;

2 cani lapte de cocos foarte gras sau un alt lapte vegetal;

2/3 cana sirop de artar sau un alt indulcitor;

1 lg. esenta de vanilie biologica;

3 lg. ulei de cocos biologic sau ulei masline prima presare la rece;



Preparare: 

Se proceseaza ingredientele in robot cel putin 15 secunde, pana cand amestecul devine o crema omogena. 


Se transfera crema intr-un recipient din sticla si se ingheata in congelator timp de cel putin o ora.

Se scoate ingheteta din congelator si se lasa la temperatura camerei minimum 30 de minute inainte de a o servi.

Pofta buna!
 

No comments:

Post a Comment