Ardei umpluti cu hrisca si legume - reteta vegana

Vegetarian recipes in English  Recettes végétaliennes en Français Romana retete vegan

Main Page





Ardei umpluti cu hrisca si legume

Ingrediente pt. 4-5 portii:





7 ardei grasi;
2 cani de hrisca bio fiarta;

Iata reteta pentru hrisca fiarta: http://ioanarecipes.blogspot.ca/search/label/Recipes%20with%20buckwheat

 
4-5 rosii moi;
3 cani ciuperci;
6-7 fire de ceapa verde;
o jumatate de bulb de marar (sau ½ cana marar verde);
½ cana patrunjel verde;
1 lg-ta. sare neiodata;
½ lg-ta piper negru macinat;
1 lg-ta. cimbru;
½ cana ulei de masline prima presare la rece;

Preparare:
1.      Se taie 5 ardei in lungime si se golesc de seminte si nervuri. Se ung cu ulei pe ambele parti, se aseaza in tava ca barcutele si se dau la cuptor la 350 grade F timp de 30 min.
2.      Intre timp se curata cei doi ardei ramasi, se taie in 4 si se maruntesc in robotul culinar, impreuna cu ciupercile si verdeturile.
3.      Se taie rosiile in 4 si se rasnesc in robotul de ‘smoothie’, prima data pe Food Chop si apoi pe Max Ice Crush, pana devin un suc omogen.
4.      Intr-un bol larg, se amesteca legumele, sarea, piperul, cimbrul, hrisca, uleiul ramas si sucul de rosii.
5.      Se scot ardeii din cuptor si se umplu cu ajutorul unei linguri. Se mai da tava la cuptor 10 min. pentru a se incalzi umplutura si amesteca aromele.


Se servesc calzi sau reci si se pastreaza la frigider timp de 4-5 zile. Pofta buna!

 

2 comments: