Reteta vegana de brownie raw vegana din seminte floarea-soarelui, cu glazura din ciocolata neagra

Vegetarian recipes in English Recettes végétaliennes en Français Romana retete vegan  Main Page



Ingrediente:
1 cana seminte de floarea soarelui decojite si inmuiate min. 4 ore in avans;
2-3 lg. sos Tahini (sos de susan);
2-3 linguri pudra de roscove bio sau cacao bio;
2-3 linguri sirop de artar (sau alt indulcitor natural);
o cana fulgi de cocos fara zahar;
200 g ciocolata neagra menaj (min. 85 % cacao);

Preparare :
      Semintele de floarea soarelui se macina in robotul de bucatarie cu lama in forma de ‘s’.

      Se toarna intr-un bol si se amesteca cu restul ingredientelor (in afara de ciocolata), pana formeaza o pasta.

1    Se intinde pasta obtinuta pe o foaie de hartie cerata, intrun vas dreptunghiular, se acopera cu o alta foaie de hartie cerata si se preseaza cu mana pentru a se intinde uniform, pana la o grosime de aproximativ 2 cm.

1    Se raceste in congelator cel putin o ora.

1     Se scoate prajitura din congelator si se taie in bucatele dreptunghiulare pentru servit.

     Se topeste ciocolata pe baie de aburi si se scurge uniform peste prajitura inghetata.



     Se serveste imediat sau se pastreaza in congelator. Pofta buna!

No comments:

Post a Comment